خواص میوه ها و سبزیجات

موز

موز: اگر کم خونی دارید موز بخورید. به دلیل داشتن مقدار فیبر بالا، از ابتلا به بیماری های قلبی جلوگیری می کند. همچنین از بالارفتن فشارخون نیز جلوگیری می کند. اگر شوره سر دارید موز بخورید.اگر زخم معده دارید شیرموز بخورید. اگر یبوست دارید زیاد موز نخورید.

گلابی : 1- از بروز یبوست پیشگیری کرده و نیز عملکرد روده را تنظیم می کند. 2- با خوردن گلابی احتمال خطر ابتلا به سرطان سینه در خانم ها کاهش می یابد. 3- از بروز پوکی استخوان جلوگیری می کند. 4- برای حافظه و تمرکز حواس مفید است. 5- موجب شادابی و طراوت پوست می شود. 5- برای کاهش کلسترول خون خیلی موثر است. 6- پوست گلابی دارای ویتامین های زیادی است.

گلابی
انار

انار: سرشار از ویتامین های A, E, C , B3 و اسید فولیک، پتاسیم و فیبر. احتمال به سرطان پوست، پروستات و پستان را به میزان زیادی کاهش می دهد. انار موجب هضم بهتر غذا می شود. انار خرابی دندان و لثه را کاهش می دهد و همچنین پریشانی ها و استرس های یائستگی را کاهش می دهد.

سیب: سیب دشمن انواع سرطان. برای سم زدایی و پاکسازی کبدتان سیب بخورید. از بروز آب مروارید جلوگیری می کند. دندان ها را سفید و سالم نگه میدارد. کلسترول بدخون را کاهش داده و از بروز بیماری های قلبی جلوگیری می کند. ضد آلزایمر، ضد پارکینسون و ضد دیابت است.

سیب
گریپ فروت

گریپ فروت: اگر می خواهید لاغر شوید گریپ فورت بخورید. هضم غذا را آسانتر می کند و خون را تصفیه می کند و کلیه و کبد را نیز پاک می سازد. گریپ فورت برای کسانی که موهای سرشان می شکند توصیه می شود. به علت داشتن اسید فنولیک در جلوگیری از پیدایش سرطان و تومور نیز تاثیر زیادی دارد.

پرتقال: اگر کم خونی دارید، پرتقال باعث جذب آهن در بدنتان می شود. اگر یبوست دارید پرتقال بخورید. سرشار از ویتامین C، اگر برای چین و چروک صورت راه حلی می خواهید، قسمت خوراکی پرتقال را روی صورت بمالید و بعد از 15 دقیقه با آب بشوئید. اگر سرما خورده اید پرتقال شدت و طول مدت بیماری را کم می کند.

پرتقال
نارنگی

نارنگی خاصیت ضدعفونی بدن. دشمن سرطان. منبع غنی ویتامین C . التهاب ریه و آسم را درمان می کند. درمان فشارخون بالا، زکام و برونشیت

عناب:خشک رسیده به عنوان ملین عمل می کند. باعث کاهش دردهای رماتیسمی می شود. مصرف زیاد آن برای افرادی که دچار غلظت خون هستند توصیه نمی شود. عناب پوست را روشن می کند. عصاره آن برای درمان گلودرد به کار میرود. میوه عناب خون را تصفیه و سموم را از سیستم بدن دفع می کند. احساس آرامش می دهد و به جلوگیری از سرطان کمک میکند.

photo_2017-01-30_09-48-56
photo_2017-01-30_09-49-39

زرشک: موجب هضم بهتر غذا شده و آرامبخش دستگاه گوارش است. مسکن طبیعی و داروی گلودرد. درمان سنگ کیسه صفرا. زرشک منبع غنی ویتامین C است. زرشک ضد باکتری و ویروس کشی قدرتمند است. ضدالتهاب، تنظیم کننده فشارخون و بازکننده عروق

انجیر: مربا و کمپوت انجیر بهترین غذا برای مبتلایان به یبوست است. از بین برنده ی بوی بد دهان و برای درمان دمل های چرکین موثر است. ویتامین A, B , C , قند، پروتئین، مواد ازته، چربی، آهن،منگنز و کلسیم است. انجیر خشک شده برای درمان سیاه سرفه موثر است. جوشانده غلیظ انجیر خشک برای رفع سرماخوردگی بسیار موثر است و غرغره کردن آن گلودرد را برطرف می کند.

انجیر

سبزیجات

گوجه فرنگی: سرشار از ویتامین A , C , کلسیم و پتاسیم است. دشمن سرطان پستان، سرطان پروستات و سرطان معده است. تاثیرات گوجه فرنگی پخته روی سلامتی از گوجه فرنگی خام بیشتر است. پوست شفاف و بدون چروک

گوجه
بادمجان

بادمجان: بادمجان آهن دارد. اگر کم خونی دارید،بادمجان هم بخورید. گرفتگی رگ ها را باز می کند و خطر ابتلا به سکته قلبی را کاهش میدهد. دارای ویتامین های گروه A,B,C . بادمجان برای کاهش فشار خون بسیار سودمند است. بادمجان حاوی فیبر بالایی است از این رو برای درمان یبوست و کاهش کلسترول مفید است.

خیار: مصرف روزانه خیار می تواند جایگزین خوبی به جای قرص های فولیک اسید که برای جذب آهن و خونسازی است. ماسک خیار درمان چین و چروک ها، برجستگی ها و فرورفتگی های پوست. خوش بو کننده طبیعی دهان. حاوی کلسیم، آهن، روی، ویتامین سی، فسفر و پتاسیم. خیار رفع کننده ی خستگی و تشنگی. برای رفع سردرد خیار را بر روی پیشانی بمالید.

خیار سبز
کلم قرمز

کلم بنفش: کلم قرمز دو برابر کلم سبز ویتامین سی دارد. پیشگیری از دیابت و مفید برای قند خون. نفخ آور است. باعث تقویت قدرت بینایی و شادابی پوست و مو می شود. تسکین درد عادت ماهانه و ضد پوکی استخوان. به دلیل وجود مقادیر زیاد فیبر، باعث ایجاد حس سیری شده و از پرخوری جلوگیری می کند. پس سالاد کلم را به عنوان پیش غذا فراموش نکنید.

کاهو به دلیل داشتن آهن خونساز. ملین و ادرار آور. درمان ناراحتی های اعصاب. تقویت قوای جنسی. تصفیه خون. افزایش دهنده شیر مادران شیرده. برطرف کردن درد سینه. خواب آور و آرام کننده

کاهو
photo_2017-01-30_11-04-47

افراد مبتلا به بیماری های کلیوی و کیسه صفرا، بهتر است زیاد جعفری نخورند. پیشگیری از سرطان ها مخصوصا سرطان روده و سرطان دهانه رحم در زنان. جویدن جعفری تازه به از بین بردن بوی سیر و پیاز از دهان کمک می کند. منبع ویتامین A,C . کمک به خنثی کردن مواد سرطان زا موجود در دود سیگار.

کرفس باعث کاهش فشارخون می شود. تقویت کننده دستگاه گوارش. درمان دردهای رماتیسمی و مفاصلی. برای کلیه های سنگ ساز مفید است. باعث تقویت حافظه می شود. از یبوست جلوگیری می کند. جویدن ساقه کرفس باعث تقویت لثه و دندان می شود. مانع از لخته شدن خون می شود و همچنین تقویت کننده قلب و ریه است. سرشار از ویتامین ث و کاهش علائم سرماخوردگی

photo_2017-01-30_11-04-54